Μαγευτικές εικόνες: Ολόκληρη η πλατεία Αριστοτέλους ένα σινεμά
Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη έζησαν την Τετάρτη όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης. Αυτό γιατί η ολόκληρη η πλατεία μετατράπηκε σε… Σινεμά ο Παράδεισος
Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη έζησαν την Τετάρτη όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης. Αυτό γιατί η ολόκληρη η πλατεία μετατράπηκε σε… Σινεμά ο Παράδεισος.
Περισσότεροι από 3.000 θεατές ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, κατέκλυσαν την πλατεία και παρακολούθησαν με συγκίνηση το αριστούργημα του Τζουζέπε Τορνατόρε, Σινεμά ο Παράδεισος.
Τον κόσμο καλωσόρισε στην προβολή η γενική διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης Ελίζ Ζαλαντό, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Ο υπέροχος θερινός κινηματογράφος στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων Σεζόν κλασικών ταινιών, που διοργανώνεται από το πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη – MEDIA». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης.
- Δίκη για τις υποκλοπές: Ήταν κουμπάρες, υπηρετούσαν στην ΕΥΠ και… δεν μιλούσαν για το Predator – Η κατάθεση Ζάρα για τη Γεωργακοπούλου
- LIVE: Σαμσουνσπόρ – ΑΕΚ
- LIVE: Λουντογκόρετς – ΠΑΟΚ
- ΒΗΜΑGAZINO: Έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Κλειστά τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών
- Χάνει την μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία





