Πριν από πέντε χρόνια η Brittany Xavier εργαζόταν ως υπεύθυνη μάρκετινγκ και αναζητούσε δημιουργική διέξοδο. Αποφάσισε να ξεκινήσει ένα blog μόδας που ονομάζεται Thrifts and Threads για να αναδείξει τόσο τις ευρηματικές ανακαλύψεις στα καταστήματα, όπου ψώνιζε όσο και τα πιο αξιόλογα κομμάτια που πρέπει κάθε γυναίκα να επενδύσει.

Αυτό που ξεκίνησε ως χόμπι σύντομα μετατράπηκε σε εργασία πλήρους απασχόλησης και σήμερα η Xavier έχει 1.1 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram, πάνω από 5.000 συνδρομητές στο YouTube και συνεργάτες κορυφαίων εμπορικών οίκων μόδας όπως οι Cartier, Givenchy, Marc Jacobs και YSL.

Τον περασμένο Νοέμβριο μάλιστα η Xavier πέτυχε ένα ορόσημο στην σταδιοδρομία της όταν, σε συνεργασία με την Inspr, ξεκίνησε την δική της γραμμή μόδας – μια μικρή συλλογή ρούχων,  που πωλείται στα καταστήματα Macy’s και online.

Η ίδια μάλιστα είναι μητέρα και έχει δηλώσει: «Το πιο δύσκολο για μένα ήταν να είμαι single μαμά. Όταν είχα την Jadyn, εργάστηκα με μερική απασχόληση ενώ πήγαινα ακόμα στο σχολείο. Θυσίασα πολλά για να εξασφαλίσω την οικογένειά μου σε νεαρή ηλικία που ήταν δύσκολο, αλλά δεν θα το άλλαζα για τίποτα τον κόσμο!»

Για το στιλ της έχει δηλώσει: «Τα ρούχα που επιλέγω είναι άνετα και πάντα ιδανικά για ταξίδια ή όταν είμαι εν κινήσει. Απλώς παίρνει αυτά τα λίγα επιπλέον λεπτά το πρωί για να φτιάξω μια εμφάνιση. Νομίζω ότι μερικές φορές οι μητέρες αισθάνονται ένοχες να ξοδέψουν χρόνο ή χρήματα για τον εαυτό τους. Αν αγαπάτε το στυλ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παρατήσετε ξαφνικά επειδή είστε μητέρα. Τώρα ειδικά  πρέπει να αγοράσετε τα σωστά κομμάτια που ταιριάζουν στον νέο τρόπο ζωής σας, αλλά αυτά μπορούν να είναι ακόμα κολακευτικά και να σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα.»

«Το στυλ μου είναι πολύ ευπροσάρμοστο και εναλλακτικό. Μου αρέσει να μπορώ να φοράω κάτι από νωρίς το πρωί μέχρι την νύχτα και αγαπώ την άνεση. Φοράω έναν κυρίως παντελόνια και τζιν – θα με δει σπάνια σε φούστα ή φόρεμα. Και λατρεύω τα μαλακά υφάσματα, βαμβακερά ένα πουλόβερ κασμιρίου κατά τη διάρκεια του χειμώνα.»