Τρυφερό μήνυμα του παλαίμαχου Εβρά στην κόρη του
Ο πρόσφατα «συνταξιούχος» Πατρίς Εβρά έστειλε ένα πολύ όμορφο μήνυμα στην κορούλα του
Ήταν τέλος Ιουλίου όταν μέσω «Gazzetta Dello Sport» ο Πατρίς Εβρά ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.
Κάποιους μήνες αργότερα, μπορεί να απολαμβάνει τα οφέλη της νέας του ζωής που δεν είναι άλλα από τον χρόνο που μπορεί πλέον να περνά με την οικογένειά του.
Συγκεκριμένα ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνόδευσε την κόρη του στην πρώτη μέρα στο σχολείο.
«Επειδή αποσύρθηκα μπορώ να είμαι δίπλα σου, στην πρώτη σου μέρα στο σχολείο», έγραψε συγκεκριμένα ο παλαίμαχος πλέον άσος συνοδεύοντας μια φωτογραφία στην οποία κρατά από το χέρι την κόρη του.
Δείτε το σχετικό ποστ:
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα
- Χειμερινές εκπτώσεις: Προσδοκίες για τζίρο άνω των 6 δισ. ευρώ





