Πρώτη κατοικία: Πάνω από 17.000 αιτήσεις στην πλατφόρμα
Συνεχίζονται οι αιτήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους για την πρώτη κατοικία.
Συνεχίζονται οι αιτήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους για την πρώτη κατοικία.
Ολοκληρώθηκε η ένατη εβδομάδα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την προστασία της πρώτης κατοικίας και την ευνοϊκή ρύθμιση και επιδότηση των στεγαστικών, καταναλωτικών και επιχειρηματικών δανείων, με υποθήκη στην κύρια κατοικία.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, από την 1η Ιουλίου που έκανε πρεμιέρα η ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι και χθες 1η Σεπτεμβρίου, έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα 85.628 χρήστες.
Επίσης, έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης συνολικά 17.925 χρήστες.
Ήδη έχουν υποβληθεί 32 αιτήσεις και διαβιβαστεί στις τράπεζες, ενώ έχουν δοθεί δύο προτάσεις ρύθμισης από τις τράπεζες και εκκρεμεί η αποδοχή από τη μεριά των δανειοληπτών.
- Βενιζέλος: Η υποκλοπή του κύρους των θεσμών ο απολογισμός της 7ετίας Μητσοτάκη
- Η Ρωσία κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς οι πλημμύρες σαρώνουν την περιοχή Νταγκεστάν
- Super League 2: Καλαμάτα – Ηρακλής στο ΟΑΚΑ για το Super Cup
- Ενοίκια: Όλες οι αλλαγές που θα ισχύσουν από 1η Απριλίου
- Μάνος Χατζιδάκις: Ακυκλοφόρητο έργο του θα κυκλοφορήσει από την Panik
- Μεταναστευτικό και θαλάσσιες ζώνες στο επίκεντρο των συνομιλιών του Γεραπετρίτη στη Βεγγάζη







