Η Σάσα Ομπάμα είναι πλέον φοιτήτρια
Ποιο Πανεπιστήμιο θα επιλέξει η κόρη του Μπαράκ Ομπάμα;
Η μικρότερη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα ξεκινήσει μαθήματα στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν την ερχόμενη Τρίτη, αναφέρει η εφημερίδα «The Detroit News».
Η πρώην πρώτη κόρη, της οποίας το όνομα είναι Νατάσα, αλλά την φωνάζουν Σάσα, σύμφωνα με μαρτυρίες φοιτητών, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, εντοπίστηκε να παρακολουθεί τα μαθήματα προσανατολισμού των πρωτοετών, ενώ την ακολουθούσαν άντρες της μυστικής υπηρεσίας.
Ωστόσο σύμφωνα με το Page Six, το πανεπιστήμιο δεν επιβεβαίωσε την εγγραφή της Σάσα, αναφέροντας ότι η πολιτική που ακολουθεί το πανεπιστήμιο απαγορεύει τη δημοσιοποίηση αυτού του είδους των πληροφοριών.
- Τι να προσέχετε για να μην πέσετε θύμα απατεώνων στο διαδίκτυο – Οι οδηγίες της αστυνομίας
- Λουτσέσκου: «Παλέψαμε και σηκωθήκαμε ξανά – Πολύ σημαντικός ο βαθμός»
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Επίκειται ανατροπή της απαγόρευσης κινητήρων εσωτερικής καύσης
- ΕΚΠΑ: Ψηφιακή πλατφόρμα με τα ιστορικά πλημμυρικά δεδομένα σε όλη την Ελλάδα
- Η περιουσία της Σόφι Κινσέλα: Πώς η «βασίλισσα της ρομαντικής κομεντί» έχτισε μια αυτοκρατορία εκατομμυρίων
- Πιερρακάκης: Στο «τιμόνι» και του ESM μετά την προεδρία του Eurogroup




