Πέθανε ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης – Το συγκινητικό μήνυμα της Καίτης Φίνου
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου.
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Γούτης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου.
Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η ηθοποιός Καίτη Φίνου, μέσω ανάρτησής της στο Facebook.
«Τον Γιάννη τον γνώριζα από την δεκαετία του 80. Ηθοποιός και τραγουδιστής. Πολλές φορές βρεθήκαμε στο πλατό και σε πίστα. Ήρεμος, λιγομίλητος… Χαθήκαμε και τον είδα όταν πήγα να μείνω στο σπίτι του ηθοποιού.
Και εκεί λιγομίλητος να κερδίζει την κιθάρα του, να τραγουδάει και μόνος του πολλές φορές… Και πριν λίγο καιρό μαθαίνουμε πως είναι βαριά… Και σήμερα Γιάννη Γούτη βύθισες το σπίτι του ηθοποιού στο πένθος… Καλό ταξίδι Γιάννη μου», έγραψε η ηθοποιός αποχαιρετώντας τον καλό της φίλο και συνάδελφο.
Ο Γιάννης Γούτης έπαιξε σε αρκετές κινηματογραφικές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80, όπως «Ο Άγιος Πρεβέζης», «Ο μεγάλος παραμυθάς», ενώ στην τηλεόραση συμμετείχε σε σειρές, όπως «Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Ελλάς το μεγαλείο σου».
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 24/2/26
- Τέλος χρόνου για τα Airbnb – Μέχρι 28 Φεβρουαρίου οι διορθώσεις στις δηλώσεις
- Κεντέν Ντεράνκ: Ο θάνατος του ακροδεξιού αντικείμενο εκμετάλλευσης με στόχο να στιγματιστεί η γαλλική αριστερά
- Συνταγή: Πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι
- Εικόνες αποκάλυψης στον Έβρο: Πλημμύρισε ο κάμπος των Λαβάρων – Τα νερά απειλούν οικισμούς, ήχησε το 112
- Τραμπ :Δεν θα αφήσω το Ιράν, τον υπ’ αριθμόν έναν τρομοκράτη να αποκτήσει πυρηνικά



