Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού ξεχώρισε ο Ματβέεφ

Οι τοποθετήσεις του Σεργκέι Ματβέεφ πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ

Στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού μέχρι τώρα στα ματς των προκριματικών του Champions League, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (21/8, 22:00, Γ. Καραϊσκάκης), ο Σεργκέι Ματβέεφ, δεύτερος προπονητής της Κράσνονταρ.

Ο βοηθός του Μουσάεφ έκανε ειδική αναφορά στον Γάλλο αστέρα των Πειραιωτών, Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ τόνισε πως για την ομάδα του βασικός στόχος είναι το εκτός έδρας γκολ. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στους Καμπελά και Άρι, δηλώνοντας ότι ο πρώτος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ σχολίασε και την απόδοση του νεοαποκτηθέντα Μπεργκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ξεχωρίζετε κάποιον παίκτη από τον Ολυμπιακό; «Τον Βαλμπουενά, κάνει πολύ καλό παιχνίδι, συμβάλλει τα μέγιστα. Ιδιαίτερα από τις στατικές φάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα και περιμένουμε ένα ενδιαφέρον ματς αύριο».

Πώς περιμένει τον Ολυμπιακό, επιθετικό ή πιο συντηρητικό; «Είναι δύσκολο να πω την τακτική που θα επιλέξει ο αντίπαλος προπονητής, εμείς θα προετοιμαστούμε για οποιαδήποτε τακτική επιλέξει».

Πού θα δει το ματς ο Μουσάεφ και πως θα επικοινωνείτε; «Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτε γι’ αυτό!»

Πόσο σας προβληματίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί γκολ. Είναι ο βασικός στόχος σας να το κάνετε εσείς; «Σίγουρα είναι σημαντικό για την άμυνα του Ολυμπιακού που δεν έχει δεχτεί γκολ. Είναι πολύ καλή άμυνα. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να σκοράρουμε γιατί το εκτός έδρας γκολ έχει πάντα ειδική σημασία σε νοκ άουτ αγώνες».

Ο Καμπελά και ο Άρι είναι έτοιμοι; Και ο Σουλεϊμάνοφ είναι προσγειωμένος από τα γκολ που έβαλε στο Πόρτο; «Ο πρώτος είναι καλά και μπορεί να παίξει, ο Άρι δεν θα αγωνιστεί. Ο Σουλεϊμάνοφ είναι προσγειωμένος από τα γκολ στο Πόρτο, δεν υπάρχει κάποιο θέμα, είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Μαρτίνοβιτς δεν έχει έρθει στην Αθήνα, είναι τραυματίας».

Για το πρώτο διάστημα του Μπεργκ είστε ικανοποιημένοι; «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, στα ματς που έπαιξε είχε τις φάσεις και τις ευκαιρίες. Δεν το έχει κάνει ακόμη το γκολ αλλά πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει σύντομα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

ΕΚΠΟΙΖΩ: Το πλαφόν δεν αναχαιτίζει την ακρίβεια – Καταγγελίες για τσουχτερές ανατιμήσεις

Η πρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ αναλύει τις συνέπειες του πολέμου στην τσέπη του καταναλωτή, την ανεπάρκεια των κυβερνητικών μέτρων, την ανάγκη να αποκτήσουμε καταναλωτική συνείδηση.

Αφροδίτη Τζιαντζή
Αφροδίτη Τζιαντζή

Απεργία διαρκείας ξεκινούν οι οδηγοί ταξί από σήμερα – Τα αιτήματά τους

Οι αυτοκινητιστές ταξί έχουν αποφασίσει επ’ αόριστον απεργία και παράλληλα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν και σε εξτρά κινητοποιήσεις και πορείες σε αεροδρόμια, λιμάνια και κεντρικούς δρόμους.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007