Δεν μπορούσε να δέσει πλοίο στην Άνδρο λόγω ισχυρών ανέμων
Χρειάστηκε βοήθεια από ρυμουλκό για να δέσει με ασφάλεια στο λιμάνι.
Πολύωρη ταλαιπωρία υπέστησαν εκατοντάδες επιβάτες του Aqua Blue, καθώς εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο, το πλοίο δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο.
Ξεκινώντας από την Ραφήνα, φτάνει στον πρώτο του προορισμό, την Άνδρο με καθυστέρηση 40 λεπτών (στις 20:40 αντί για την αναμενόμενη άφιξη στις 20:00).
Μετά από πληθώρα ελιγμών και προσπαθειών, που τελικά δεν στέφθηκαν με επιτυχία, το πλοίο αναγκάστηκε να βγει από το λιμάνι γύρω στις 21:30, προκειμένου να καταπλεύσουν πλοία άλλων δρομολογίων.
Σχεδόν δύο ώρες αργότερα, στις 23:10 και με την βοήθεια ρυμουλκού, το πλοίο κατάφερε τελικά να δέσει με ασφάλεια στο λιμάνι και να αποβιβάσει συνολικά 225 επιβάτες, 57 αυτοκίνητα, 2 φορτηγά και 8 δίκυκλα.
- Το Ισραήλ γίνεται μέλος του «συμβουλίου ειρήνης» του Τραμπ, ανακοινώνει ο Νετανιάχου
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας

