Η Μπόρνμουθ απέκτησε τον Χάρι Γουίλσον με την μορφή δανεισμού από την Λίβερπουλ και ενισχύει σημαντικά την μεσοεπιθετική της γραμμή ενόψει της νέας σεζόν. Στο δανεισμό του νεαρού Ουαλού δεν προβλέπεται ρήτρα αγοράς, με την μετακίνησή του να κοστίζει 2 εκατ. λίρες στα «κεράσια».
Ο νεαρός μέσος πήρε κανονικά μέρος στην προετοιμασία των «Reds», αλλά δεν θα παραμείνει στην ομάδα του Κλοπ, με την οποία βέβαια έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Ο 22χρονος δεξιός εξτρέμ την περσινή σεζόν ήταν ο πρωταγωνιστής της Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ, στην πορεία μέχρι τον τελικό των πλέι-οφ ανόδου με τα «κριάρια». Με την ομάδα από τα East Midlands πήρε μέρος σε 49 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 18 γκολ.
Η Μπόρνμουθ και ο Έντι Χάου, θα ενισχύσουν σημαντικά την επιθετική τους γραμμή με έναν ταλαντούχο παίκτη, στο ήδη νεανικό ρόστερ της ομάδας. Τα «κεράσια» προέρχονται από μια πολύ καλή χρονιά, στην οποία τερμάτισαν στην 13η θέση μεν, δείχνοντας καλό πρόσωπο στα κρίσιμα δε.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)
LIVE: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Λεβαδειακός για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.