Τι καιρό θα κάνει τον Δεκαπενταύγουστο; Οι προβλέψεις του Σάκη Αρναούτογλου
Την δική του πρόβλεψη για τον καιρό του Δεκαπενταύγουστου έδωσε μέσω Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.
Την δική του πρόβλεψη για τον καιρό του Δεκαπενταύγουστου έδωσε μέσω Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.
Συγκεκριμένα, μετά το καμίνι του περασμένου Σαββατοκύριακου, ήρθε η ώρα για μερικές ανάσες δροσιάς, μιας και η θερμοκρασία από σήμερα, Δευτέρα, έπεσε αισθητά.
Τι καιρό όμως θα κάνει τον Δεκαπενταύγουστο;
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δημοσίευση του Σάκη Αρναούτογλου «σε τροχιά ανομβρίας και ζέστης (κατά τόπους έντονης) εισέρχεται η χώρα το επόμενο 15ήμερο!
Κορύφωση του έντονου κύματος ζέστης αναμένεται κατά τη διάρκεια του 15Αυγούστου (κατά τόπους και καύσωνα) με σταδιακή υποχώρηση του κυρίως από τις 16- 17/8 και μετά και από τα δυτικά, όπου σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δεν αποκλείεται όπως και στα βόρεια να ξεκινήσουν κάποιες τοπικές μπόρες τις θερμές ώρες της ημέρας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου.
- Χανιά: Συνεχίζεται αύριο η δίκη για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη
- H SpaceX σχεδιάζει είσοδο στο χρηματιστήριο με αποτίμηση άνω του 1 τρισ.
- Με Κουτέσα «πέταξε» για την Τουρκία η ΑΕΚ (pics)
- Διεθνές Ογκολογικό Κέντρο Θεσσαλονίκης: Ένα νέο σημείο αναφοράς που αλλάζει τα δεδομένα στην ογκολογική φροντίδα
- Αγωγή-φρένο στη mega εξαγορά: Καταναλωτής ζητά να μπλοκαριστεί το deal των 72 δισ. της Netflix για τη Warner Bros
- Κικίλιας: Οι αμερικανικές επενδύσεις σε ναυτιλία και ναυτιλιακές υποδομές θα φέρουν δυναμική ανάπτυξη

