Ενοπλη συμπλοκή μεταξύ μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας -2 τραυματίες
Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου και Αβέρωφ, στο κέντρο της Αθήνας.
Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Γ΄ Σεπτεμβρίου και Αβέρωφ, στο κέντρο της Αθήνας.
Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο Αφγανοί, ο ένας από σφαίρα στο πόδι και ο δεύτερος από τα χτυπήματα στο κεφάλι.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στον «Ευαγγελισμό», ενώ οι άλλοι δύο που συμμετείχαν στην συμπλοκή αναζητούνται από την Αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές ή παράνομες δοσοληψίες μεταξύ των εμπλεκομένων.
- Λόρα: Ιδιοκτήτης καφέ ισχυρίζεται ότι είδε τη 16χρονη στη Βάρη – Έδωσε φωτογραφίες στην Αστυνομία
- Τσιτσιπάς: «Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν τραυματιστεί τόσοι αθλητές» (vid)
- Γροιλανδία: Η Ρωσία κατηγορεί το ΝΑΤΟ ότι στρατιωτικοποιεί την Αρκτική
- Κρήτη: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 15χρονο που σκοτώθηκε όταν ανετράπη το Ι.Χ. που οδηγούσε φίλος του
- Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου
- Πώς μπορούμε να καταλάβουμε αν η ξηρά τροφή που δίνουμε στον σκύλο μας είναι ποιοτική;
