Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη Χιλή
Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,8 βαθμών σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών της Χιλής, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο (USGS)
Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,8 βαθμών σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών της Χιλής, σύμφωνα με το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο (USGS).
Ο σεισμός, που η αρχική εκτίμηση του Ινστιτούτου ανέφερε ότι ήταν 6,5 βαθμών, είχε επίκεντρο 140 χλμ νοτιοδυτικά της παράκτιας πόλης Βαλπαραΐσο, στην κεντρική Χιλή.
Σημειώθηκε στις 14.28 τοπική ώρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός. ΄
Δεν έχει εκδοθεί προειδοποίση για τσουνάμι.
- Τζόλης και Καρέτσας στο «στόχαστρο» της Νάπολι
- Ολλανδία: Εκβιασμός οι απειλές Τραμπ για δασμούς σε Ευρωπαίους που αντιδρούν στα σχέδιά του για τη Γροιλανδία
- Ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – «Η κυβέρνηση να αποκτήσει βούληση να δώσει λύσεις»
- Ο Αργυρόπουλος… έπαθε Ροναλντίνιο: Νέο απίθανο γκολ χωρίς να κοιτάει (vid)
- Κρήτη: Άκαρπες οι έρευνες για τον 33χρονο γιατρό Αλέξη Τσικόπουλο – Έψαξαν ακόμη σε εκκλησίες και στάνες
- Χιλή: Κόλαση φωτιάς με περισσότερους από 20.000 ανθρώπους να έχουν απομακρυνθεί





