Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Ράφα Μιρ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον επόμενο χρόνο.
Ο νεαρός επιθετικός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική της πατρίδας του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21.
Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Βαλένθια και αποκτήθηκε από τη Γουλβς τον Γενάρη του 2018. Πέρασε την περσινή χρονιά στη Λας Πάλμας ξανά ως δανεικός, έχοντας 30 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με 7 γκολ και 1 ασίστ.
Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι χαρούμενος για το ότι θα αγωνιστεί στη Νότινχαμ και ανυπομονεί να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.