Μητροπολίτης Μόρφου για serial killer Κύπρου: Μαραζώνουμε για τα παιδιά που σκότωσε, ενώ γίνονται τόσες εκτρώσεις
O Μητροπολίτης Μόρφου ανέφερε σε εκδήλωση πως αποτελεί υποκρισία να «μαραζώνουμε» για τα δύο παιδιά που σκότωσε ο serial killer
Μετά το κήρυγμα για τους ομοφυλόφιλους, την γιόγκα και τις προβλέψεις για τον τουρκικό πόλεμο, ο Μητροπολίτης Μόρφου αποφάσισε να σχολιάσει και την επικαιρότητα και συγκεκριμένα το serial killer της Κύπρου που σκότωσε 5 γυναίκες και 2 παιδιά.
Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Μόρφου ανέφερε σε εκδήλωση πως αποτελεί υποκρισία να «μαραζώνουμε» για τα δύο παιδιά που σκότωσε ο serial killer όταν έχουν «σκοτωθεί» χιλιάδες παιδιά όπως αποδεικνύεται από τα υψηλά ποσοστά εκτρώσεων.
«Εσύ έκανες τρεις εκτρώσεις, τα μωρά σου, και τώρα υποκριτή και φαρισαίε κατακρίνεις τον Νικόλα; Κι αυτό είναι σε πάρα πολλά σπίτια που έχει συμβεί, σε πάρα πολλές οικογένειες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης.
«Μια χώρα που έχει τόσες εκτρώσεις και δολοφονούμε τα παιδιά μας, είναι δυνατόν να μην γεννήσει έναν τέτοιο δολοφόνο» διερωτάται. Όσο αυξάνεται το ποσοστό των εκτρώσεων θα έχουμε τέτοια περιστατικά, και τότε θα αποκαλύπτεται η υποκρισία μας, προσθέτει.
Δείτε το βίντεο:
- Συγχαρητήρια Πούτιν στον Κιμ Γιονγκ Ουν για την επανεκλογή του – Ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας
- Μεγάλη επιχείρηση του ελληνικού FBI για κύκλωμα με εικονικές εταιρείες – Εμπλέκονται παίκτες ριάλιτι και TikToker
- Στη Σούδα επέστρεψε το USS Gerald R. Ford
- Οδηγός επιβίωσης για νέους ιδιοκτήτες
- Πάσχα στην Αθήνα: Όλες οι εκδηλώσεις της πόλης από το Δήμο Αθηναίων
- Απίθανα πράγματα: Ο Ντεπάι έπαιζε με το κινητό του την ώρα του αγώνα της Κορίνθιανς (vid)



