Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μητροπολίτης Μόρφου για τους gay, την Τουρκία και τη γιόγκα

Ο Μητροπολίτης Μόρφου για τους gay, την Τουρκία και τη γιόγκα

Στις διαλέξεις που δίνει κατά καιρούς ο Ιεράρχης προτιμά να μιλά περισσότερο για την γιόγκα, τους gay και τον ελληνοτουρκικό πόλεμο, παρά να ακολουθεί τον λόγο του Θεού

Σφοδρές αντιδράσεις προκλήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη δημόσια τοποθέτηση του μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου σε εκδήλωση για το πώς δημιουργούνται οι gay.

Ωστόσο οι δηλώσεις αυτές δεν είναι οι μόνες που βγαίνουν από τον στόμα του Μητροπολίτη.

Συγκεκριμένα στις διαλέξεις που δίνει κατά καιρούς ο Ιεράρχης προτιμά να μιλά περισσότερο για την γιόγκα, τους gay και τον ελληνοτουρκικό πόλεμο, παρά να ακολουθεί τον λόγο του Θεού.

Τα λόγια του δεν έχουν καμία ρεαλιστική προσέγγιση, αντ΄αυτού οι συνωμοσίες, οι συζητήσεις με αγίους, οι προφητείες, τα fake news και οι ψευδείς επιστημονικές θεωρίες είναι το «ατού» του Μητροπολίτη Μόρφου.

Μιλώντας σαν τον Κυριάκο Βελόπουλο αλλά… με ράσα, ο Μητροπολίτης Μόρφου έχει καταφύγει πολλές φορές σε κηρύγματα μίσους.

Φαίνεται πως το «αγαπάτε αλλήλους» είναι μία φράση που δεν υπάρχει πια στο λεξιλόγιό του, ειδικά  όταν αυτός ο άλλος είναι ένας ομοφυλόφιλος, ο οποίος γεννήθηκε έτσι λόγω του πρωκτικού έρωτα και έχει την μπόχα της ομοφυλοφιλίας.

Σε αυτούς για τον Μητροπολίτη φαίνεται πως η αγάπη δεν χωρά.

Δείτε εδώ τα κηρύγματα του… μεσαίωνα

Η γιόγκα είναι του Σατανά

https://www.youtube.com/watch?time_continue=386&v=qOu7K43HipY

Το πώς κατατρόπωσε με τις ερωτήσεις του μία δασκάλα γιόγκα είχε αποκαλύψει σε εκδήλωσή του ο Μητροπολίτης Μόρφου.

Αναφέροντας πως όσοι κάνουν γιόγκα λένε πως έτσι βρίσκουν την εσωτερική ηρεμία, την ειρήνη και την αυτοκυριαρχία…. Αρετές δηλαδή  που προέρχονται μόνο από το Άγιο Πνεύμα, ο Μητροπολίτης αποκάλυψε την στιχομυθία τους.

Συγκεκριμένα, όταν ο Μητροπολίτης ρώτησε την δασκάλα γιόγκα πώς καταλαβαίνει αν η πρόοδος που αισθάνεται μέσω της γιόγκα προέρχεται από τον δαίμονα ή από τον Θεό, ανέφερε πως η ίδια του αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει. Πράγμα που όπως καταλαβαίνετε σημαίνει ότι η γιόγκα είναι πράγμα του διαβόλου.

Σημειώνεται πάντως ότι είναι γνωστό πως η γιόγκα απορρίπτεται από την Εκκλησία της Ελλάδας ως «θεμελιώδες κεφάλαιο της θρησκείας του Ινδουισμού».

Οι «Εγγλέζοι» φταίνε που οι Κύπριοι δεν μένουν παρθένοι μέχρι τον γάμο

https://www.youtube.com/watch?time_continue=105&v=mpRusVm9iL0

Εκτός από τις απόψεις τους, ο Μητροπολίτης Μόρφου έχει αποκαλύψει στο κοινό του και τις έρευνες του. Σε μία από αυτές ο Ιεράρχης προσπαθεί να εξηγήσει τι πήγε στραβά και οι Κύπριοι άρχισαν να κάνουν σεξ πριν τον γάμο. Αυτοί που φταίνε είναι φυσικά οι Άγγλοι, οι οποίοι μετά τον Ά Παγκόσμιο Πόλεμο πέρασαν την αγωγή τους εις τα σχολεία των Κυπρίων.

Οι Άγιοι είχαν προβλέψει τις τουρκικές προκλήσεις

Οι τουρκικές προκλήσεις, το γεωτρύπανο, η απειλή θερμού επεισοδίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, όλα είχαν προβλεφθεί από του “αγίους ανθρώπους” σύμφωνα με τα όσα είχε εκμυστηρευτεί ο Μόρφου σε εκδήλωση.

Ο Ιεράρχης αποκάλυψε μάλιστα πως κάποιος από τους υπουργούς της κυβέρνησης τον είχε επισκεφτεί για να του ζητήσει τη γνώμη του για τις εξελίξεις “ώστε να ξέρουν οι κυβερνώντες πως βλέπουν οι Άγιοι άνθρωποι τα μέλλοντα συμβαίνει και κατά την πίστη τους να πράξουν γιατί αν δεν πράξουν θα τους καθαιρέσει ο Θεός και θα βάλει άλλους στη θέση τους”.

Οι gay έχουν την μπόχα της ομοφυλοφιλίας

Ο  Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος πέρα από την «επιστημονική τεκμηρίωσή» του για το πώς «γεννιούνται οι gay», είχε εξηγήσει και τον τρόπο που ένας Μοναχός αντιλαμβάνεται αν ένας άνδρας είναι ομοφυλόφιλος. Πώς; Μα φυσικά τον μυρίζεται.

Όπως είχε αναφέρει λοιπόν ο Μητροπολίτης Μόρφου ένας πολύ όμορφος νεαρός πέρασε μπροστά από έναν μοναχό και βρωμούσε με τη μυρωδιά της ομοφυλοφιλίας την οποία αναγνώρισε αμέσως ο μοναχός. Ωστόσο όπως ήδη γνωρίζουμε δεν έφταιγε ο νεαρός αλλά οι γονείς, οι οποίοι έκαναν πρωκτικό  σεξ και της γυναίκας της άρεσε.

Πάντως την καλύτερη απάντηση σε αυτά την έδωσαν οι χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να κάνουν πρώτο το trend το hashtag #Αν_μία_έγκυος.

https://twitter.com/black7fairy/status/1155466325218746368

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024