Νεκρός κρατούμενος στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας
Eνας 52χρονος αλλοδαπός ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για ασελγείς πράξεις σε βάρος γυναίκας βρέθηκε κρεμασμένος μέσα σε τουαλέτα προσωρινού χώρου κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας.
Eνας 52χρονος αλλοδαπός ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για ασελγείς πράξεις σε βάρος γυναίκας βρέθηκε κρεμασμένος μέσα σε τουαλέτα προσωρινού χώρου κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα σήμερα το πρωί όταν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εισήλθαν στο χώρο προσωρινής κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας για να παραλάβουν τον 52χρονο προκειμένου να προσαχθεί κατά την αυτόφωρη διαδικασία στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι ο κρατούμενος βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του στην τουαλέτα εντός του χώρου προσωρινής κράτησης , έχοντας αυτοσχέδιο βρόγχο από σεντόνι τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του και δεμένο από επιτοίχιο σωλήνα.
Άμεσα ο 52χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Είχε προηγηθεί χθες το απόγευμα καταγγελία στη συγκεκριμένη υπηρεσία από 41χρονη ότι ενώ βρισκόταν καθισμένη σε τοιχίο επί της οδού Κανελλοπούλου στην Ελευσίνα, άγνωστο άτομο την πλησίασε και προέβη σε ασελγείς πράξεις. Τότε η 41χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο με ποδήλατο.
Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής διενέργησαν αναζητήσεις του δράστη και λίγο αργότερα προσήχθη στη Λιμενική Αρχή Ελευσίνας ο 52χρονος αλλοδαπός ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα και συνελήφθη.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα μαχαίρι που ευρέθη εντός μίας μαύρης τσάντας που κατείχε ο δράστης, καθώς και το ποδήλατο που χρησιμοποίησε ως όχημα διαφυγής. Επίσης παραγγέλθηκε Ιατροδικαστική Πραγματογνωμοσύνη για την παθούσα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και πραγματοποιήθηκε λήψη γενετικού υλικού από τον 52χρονο.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.
- Καναδάς: Η ένοπλη επίθεση έγινε ενώ είχε ξεκινήσει πρόγραμμα επαναγοράς όπλων από την κυβέρνηση
- Ας φάνε παντεσπάνι: Ο Χάρι Στάιλς δεν νοιάζεται αν είσαι πολύ φτωχός για να πας σε συναυλία του
- Η Σάκκαρη ψάχνει «εκδίκηση» και τον πρώτο της ημιτελικό μετά από 22 μήνες (vids)
- Φάμελλος για ακρίβεια: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης έχει γίνει πολυτέλεια
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση
- Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 16-14: Πέρασε ως πρώτος στα προημιτελικά του Champions League



