Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά σε δασική έκταση
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε τα ξημερώματα, η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην Αγία Παρασκευή του δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε τα ξημερώματα, η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην Αγία Παρασκευή του δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 00.40 και άμεσα στο σημείο έσπευσαν δέκα οχήματα με είκοσι πυροσβέστες καθώς και πεζοπόρο τμήμα επτά ατόμων που επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Στην περιοχή, όπου η φωτιά έκαψε πέντε στρέμματα δάσους και 15 δασικής έκτασης, παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η δράση της συμμορίας που πουλούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Οι απειλές και οι αποκαλυπτικοί διάλογοι
- Βρήκατε ένα αδέσποτο γατάκι, το πήρατε σπίτι και φοβάται πολύ. Μήπως σας προβληματίζει;
- Η συνεργασία ΕΕ – Τουρκίας στην αντιμετώπιση της τρομοκρατίας ως «προστιθέμενη αξία» – Η περίπτωση της Συρίας
- Βενεζουέλα: Πώς από πιστός σύμμαχος μετατράπηκε σε υπ’ αριθ. 1 εχθρό των ΗΠΑ
- «Ξέσπασε» ο Αλμέιδα: «Η διαιτησία ήταν απαίσια, η σιωπή είναι προδοσία κι εγώ δεν είμαι προδότης»
- Χανιά: Ένα από τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα της Ευρώπης φωταγωγείται στον Ομαλό




