Ποιο κανάλι θα μεταδώσει το φιλικό του Παναθηναϊκού με Φέγενορντ
Τηλεοπτική μετάδοση θα έχει το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού επί oλλανδικού εδάφους κόντρα στη Φέγενορντ
Τηλεοπτική στέγη βρήκε το φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Φέγενορντ αύριο Τετάρτη (17/7), που θα μεταδοθεί από τα κανάλια της Nova.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της Nova:
«Ο φιλικός αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Φέγενορντ (Τετάρτη 17 Ιουλίου, 21.00), θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD αλλά και σε audio streaming από το Web TV του novasports.gr.
Στο Όστερμπεϊκ της Ολλανδίας «χτίζεται» ο Παναθηναϊκός της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους οι «πράσινοι», θα ξεκινήσουν τους φιλικούς αγώνες τους με την Φέγενορντ. Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 21.00, θα μεταδοθεί από το Novasports 1HD αλλά και σε audio streaming από το Web TV του novasports.gr.
Αυτό θα είναι το πρώτο δείγμα για το σύνολο του Γιώργου Δώνη, ο οποίος έχει στη διάθεσή του ως τώρα 26 ποδοσφαιριστές. Με το καλημέρα ο Παναθηναϊκός, θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ολλανδία, το πρωτάθλημα της οποίας αρχίζει στις 2 Αυγούστου (και μπορείτε να το παρακολουθείτε από τα κανάλια Novasports).
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ιστορικό «Ντε Κάουπ», έδρα της Φέγενορντ για την οποία επίσης είναι το πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν».
- Πένθος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε σε ηλικία 40 ετών η Αριστέα Καζάκου – Ανδρουλάκης: Έφυγες πρόωρα και άδικα
- Έβγαλαν Ισραηλινή ακτιβίστρια «νεκρή» στις διαδηλώσεις στο Ιράν: «Είμαι ζωντανή, σε μισή ώρα πάω για προπόνηση»
- Με λευκά τριαντάφυλλα η ομάδα του Άρη στην Τούμπα, τίμησε τη μνήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ (pics)
- Κακοκαιρία Κριστίν: Τουλάχιστον τρεις νεκροί στην Πορτογαλία – Σφοδρό πλήγμα και στην Ισπανία
- Προπάνιο σαν βόμβα κάτω από το εργοστάσιο «Βιολάντα» – Τι αντιμετωπίζουν ποινικά οι τρεις συλληφθέντες
- «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου ούτε στιγμή» – Συγκλονίζει επιζών του δυστυχήματος με φιλάθλους του ΠΑΟΚ


