Χριστίνα Αλούπη: Οι καταστροφές έξω από το εξοχικό της στην Χαλκιδική
Η εικόνα που αντίκρισε η Χριστίνα Αλούπη έξω από το εξοχικό της, δείχνει μερικά από όσα προκάλεσε η κακοκαιρία στην Χαλκιδική
Εικόνες βιβλικής καταστροφής άφησε πίσω της η φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική και στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά.
Η Χριστίνα Αλούπη βρέθηκε στην Χαλκιδική, καθώς στην περιοχή βρίσκεται το εξοχικό της και η εικόνα που αντίκρισε την άφησε άναυδη.
Πεσμένα δέντρα και κλαδιά, απόνερα και λάσπες συνθέτουν το σκηνικό της καταστροφής έξω από το σπίτι της και όπως υποστήριξε και η ίδια «αυτό είναι το λιγότερο σε σχέση με όσα συνέβησαν».
Η ίδια δημοσίευσε λοιπόν ένα στιγμιότυπο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Κατά τα άλλα, έξω από το εξοχικό μας στη Χαλκιδική. Κι αυτό είναι το λιγότερο σε σχέση με όσα συνέβησαν».
Δείτε το στιγμιότυπο:
- Για γερόντισσα από τη Συρία και αστρολόγο στο επιτελείο της Καρυστιανού που τον σόκαραν μιλά ο Καραχάλιος
- Κλήρωση FA Cup: Κόντρα στη Γιουνάιτεντ η Μπράιτον – Με Ρέξαμ η Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)
- Αλέξης Χαρίτσης: Η κυβέρνηση κυνηγά τους αγρότες και καλύπτει την πραγματική εγκληματική οργάνωση
- Η Ferrari στο έτος μηδέν: Η τραγωδία της πρώτης σεζόν του Χάμιλτον
- Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης και αγροτών – Σκληρή καταστολή ενάντια στο πανελλαδικό άπλωμα των μπλόκων
- Επεισόδια στην Κρήτη: Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο – Δικογραφία για τουλάχιστον 10 άτομα στα Χανιά



