Με ένα νέο πρόσωπο η αποστολή του Παναθηναϊκού για Ολλανδία
Ο Γιώργος Δώνης θα πάρει 26 ποδοσφαιριστές στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Μοναδικό νέο πρόσωπο ο Κόναν, 15 παίκτες από την Ακαδημία στο βασικό στάδιο
Μετά την πρωινή προπόνηση της Κυριακής ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θ’ αναχωρήσει στις 08.45 το πρωί της Δευτέρας 15/7 για την Ολλανδία, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι τις 30 του μήνα.
Σ’ αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός θα δώσει πέντε φιλικά με Φέγενορντ (17/7), Μπέρσχοτ (20/7), Άγιαξ (22/7), Φένλο (27/7) και Μπρέντα (29/7). Στην αποστολή συμμετέχουν 26 ποδοσφαιριστές και θα ενσωματωθούν σταδιακά κι όσοι αποκτηθούν, αφού την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν 1-2 μεταγραφές.
Μοναδικό πρόσωπο στην παρούσα φάση είναι ο 20χρονος επιθετικός Κρίστιαν Άντερσον Κόναν, ο οποίος υπέγραψε την Παρασκευή τριετές συμβόλαιο, ωστόσο, προορίζεται για δανεικός. Από τους 26 παίκτες, οι 15 προέρχονται από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού.
Ο 50χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού, παράλληλα, άφησε εκτός του Στάικο, ο οποίος είναι εκτός πλάνων κι απλώς τις προηγούμενες μέρες στο Κορωπί συμμετείχε στο πρόγραμμα για να βγαίνει καλύτερη η προπόνηση.
Αναλυτικά η αποστολή του τριφυλλιού:
Τερματοφύλακες: Διούδης, Κότσαρης, Μπότσαρης, Χριστογεώργος.
Αμυντικοί: Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Βιαγιαννίδης.
Μέσοι: Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Ζαγαρίτης.
Επιθετικοί: Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Κόναν.
- LIVE: Καϊράτ Αλμάτι Κ19 – Ολυμπιακός Κ19
- Ναυτικοί: Μέσω του «myNAFTILIAlive» μπορούν να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους για 8 επιπλέον διαδικασίες
- Χριστίνα Παππά: Τελικά παντρεύτηκε στις Φιλιππίνες; Οι νυφικές φωτογραφίες
- Ολυμπιακός Κ19: Η ενδεκάδα για το ματς με την Καϊράτ Κ19
- Μεγάλη «μάχη» στην παγωμένη Αστάνα κόντρα στην Καϊράτ ο Ολυμπιακός
- Αγρότες: Κλιμακώνουν παρά την καταστολή εντείνοντας την πίεση στην κυβέρνηση
