ΠΑΟΚ : Δεν κάνει πίσω για Σβιντέρσκι η Τζένοα
Στον ιταλικό Τύπο επανεμφανίστηκε και πάλι το όνομα του Κάρολ Σβιντέρσκι για λογαριασμό της Τζένοα που συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Πολωνό επιθετικό του ΠΑΟΚ
Η απόκτηση του Κάρολ Σβιντέρσκι τον χειμώνα από τον ΠΑΟΚ, φαίνεται πως ενόχλησε πολύ τους ανθρώπους της Τζέονα.
Στη Γένοβα δεν λένε να ξεχάσουν το όλο θέμα με τον Πολωνό επιθετικό να παραμένει ψηλά στην μεταγραφική λίστα των Ιταλών. Μετά την παραχωρούσε τον συμπατριώτη του, Κρίστοφ Πιάτεκ στην Μίλαν, έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στην απόκτηση του.
Σύμφωνα με σημερινά (13/7) δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Τζένοα συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Πολωνό επιθετικό των νταμπλούχων. Παράλληλα, το «gazzetta dello Sport» σημειώνει ότι πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο ΠΑΟΚ, που έχει συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
- Φάμελλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για έκτακτες εκλογές» – Ισχνή καταγραφή για το κείμενο Πολάκη
- Ολυμπιακός: «Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία» (pic)
- Ο πόλεμος φέρνει την τέλεια καταιγίδα στα ομόλογα
- Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι από τον πόλεμο στη Μ. Ανατολή
- Καραλής: «Μέσα σε τρία χρόνια έχουν αλλάξει όλα! – Είμαι ικανοποιημένος, αλλά θέλω και Παγκόσμιο ρεκόρ» (vid)
- Τροχαία: Ειδική επιχείρηση στη Δυτική Αττική – Αφαιρέθηκε το δίπλωμα από 38 οδηγούς
