Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Αλέκου Αλεξιάδη. Ο εμβληματικός παλαίμαχος άσος του Άρη, εντοπίστηκε από τους οικείους του, μετά από περιπλάνηση αρκετών ωρών στην ευρύτερη περιοχή από την οποία χάθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Ο γιος του Πάνος (που είναι γενικός αρχηγός των υποδομών του Άρη και είχε κοινοποιήσει μήνυμα στα social media για τον αγνοούμενο πατέρα του), έσπευσε αμέσως κοντά του, μετά από πληροφορία πολίτη που αναγνώρισε τον γονιό του.
Ο Αλέκος Αλεξιάδης, ήταν κουρασμένος, αλλά καλά στην υγεία του και οδηγήθηκε στο σπίτι.
ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δεν νίκησαν την τελευταία αγωνιστική της League Phase, ωστόσο εξασφάλισαν την παρουσία τους στα πλέι-οφ του Europa League - Δείτε την τελική βαθμολογία.
Ο Βιθέντε Ταμπόρδα έδειξε ότι αξίζει καλύτερης μεταχείρισης και σκόραρε στην ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα. Ισοφάρισε ο Ζιολκόβσκι, αποβλήθηκε νωρίς ο Μαντσίνι.