Πυρκαγιά στα στούντιο της Warner Bros στο Λονδίνο – Εκεί γυρίστηκαν τα Harry Potter
Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα στούντιο της Warner Bros στα βόρεια του Λονδίνου και ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο για να την κατασβέσουν.
Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα στούντιο της Warner Bros στα βόρεια του Λονδίνου, με ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας σπεύδουν στο σημείο για να την κατασβέσουν.
Δεκαπέντε πυροσβεστικά οχήματα με 75 πυροσβέστες συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς, στα στούντιο Λίβεσντεν του Χέρτφορντσιρ, σύμφωνα με τις τοπικές δημοτικές αρχές.
Τα στούντιο, όπου γυρίστηκαν μεταξύ άλλων οι ταινίες της σειράς Harry Potter, ήταν άδεια όταν ξεκίνησε η φωτιά, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Εκεί έχουν γυριστεί επίσης σκηνές ή μεγάλο μέρος ταινιών του James Bond και των σειρών «Μαχητές των Δρόμων» και «Επικίνδυνες Αποστολές».
Το κτίριο αυτό ήταν εργοστάσιο μαχητικών αεροσκαφών κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετατράπηκε σε στούντιο το 1994 από τους παραγωγούς της ταινίας «Επιχείρηση χρυσά μάτια» που αναζητούσαν έναν χώρο για τα γυρίσματα, ενώ ένα μέρος του φιλοξενεί τη μόνιμη έκθεση της εταιρείας για το Harry Potter –έπειτα από την τεράστια επιτυχία των ταινιών.
- «Όσο με σέβεστε, θα σας σέβομαι»: Η Ιουλία Καλλιμάνη τοποθετείται για το περιστατικό στην πίστα
- Σομαλία: Συνεδριάζει το συμβούλιο εθνικής ασφάλειας – Οργή για την ισραηλινή αναγνώριση της Σομαλιλάνδης
- Ο Χάρι Κέιν κατονόμασε τα τρία πρόσωπα που βοήθησαν την καριέρα του
- Το ζήτημα δεν είναι τα ενέσιμα: Μήπως τα πορτρέτα του Vanity Fair από το επιτελείο Τραμπ προκάλεσαν τη λάθος συζήτηση;
- Το χρονοδιάγραμμα για το επίδομα θέρμανσης – Μέχρι πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση
- Γαλλία: Δύο Γάλλοι πολίτες ήταν μεταξύ των θυμάτων της συντριβής του Falcon 50 στην Τουρκία



