ΑΕΚ: Το plan b είναι ο Καρτάμπια, αλλά…
Η ΑΕΚ επιμένει για τον Ντανιέλε Βέρντε, πιέζει τους μάνατζέρ του, αλλά κοιτά και το χειρότερο σενάριο
Ο Ντανιέλε Βέρντε είναι η περίπτωση που ελκύει περισσότερο την ΑΕΚ. Εχει συμφωνήσει με την Ρόμα και πριν καιρό με τους μάνατζερ του παίκτη για το συμβόλαιο του. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του ζήτησαν το ποσό ως προμήθεια που θα έπαιρναν αν τον έφερναν στην Ενωση ελεύθερο. Η ΑΕΚ όμως συμφώνησε να αγοράσει τον Ιταλό παίκτη και οι μάνατζερ βάζουν εμπόδια στο Δικέφαλο.
Παρόλα αυτά στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα θα τελειώσει αυτή η υπόθεση με αίσιο τέλος. Ωστόσο, χρόνος δεν υπάρχει. Για αυτό και σε περίπτωση που χαλάσει η συμφωνία ΑΕΚ-Ρόμα για τον Βέρντε, ο Φεντερίκο Καρτάμπια είναι μια περίπτωση που απασχολεί την Ενωση.
Δίχως όμως τώρα να υπάρχει ανοικτή διαπραγμάτευση. Η Λα Κορούνια έμεινε στην Β’ Ισπανίας και θέλει να δώσει τον παίκτη σε καλή τιμή. Στην Γαλικία την ορίζουν στα 3 εκατ.ευρώ, ποσό απαγορευτικό για την ελληνική ομάδα.
Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι για τον Αργεντίνο εξτρέμ αν γίνει σωστή διαπραγμάτευση θα πέσει αρκετά το ποσό, μιας και η προοπτική του πρωταθλητισμού και της συμμετοχής στην Ευρώπη είναι σημαντική για τον Καρτάμπια.
- Καλά όλα αυτά, αλλά έγινε ποτέ κανένα μάθημα σε αυτά τα επιδοτούμενα σεμινάρια;
- Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου στο Πικέρμι
- Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής
- Ο πιο μικρός είναι και ο πιο ώριμος: Ο Κρουζ στέλνει μήνυμα στον Μπρούκλιν και προσπαθεί να σβήσει τη «φωτιά» στους Μπέκαμ
- Ο Τσίπρας στο προεδρικό, η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Συνελεύσεις των πυρήνων σε Βόρεια Αθήνα και Καλαμάτα
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Πέθανε ο 48χρονος πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Dawson’s Creek»


