Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για τον καύσωνα -Πού θα χτυπήσουν 40αρια
Έρχονται και ισχυρές καταιγίδες
Σημαντικά καιρικά φαινόμενα θα επηρεάσουν τις επόμενες 48 ώρες τη χώρα μας.
Συγκεκριμένα:
ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ θα καταγραφούν σήμερα Τρίτη (9.7.2019) και αύριο Τετάρτη (10.7.2019).
α. Σήμερα Τρίτη (9.7.2019) η θερμοκρασία θα φτάσει: Στη Μακεδονία και τη Θράκη έως 36 με 38, στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Πελοπόννησο μέχρι 38 με 40, στη νησιωτική Ελλάδα έως 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.
β. Αύριο Τετάρτη (10.7.2019) η θερμοκρασία, στα βόρεια θα πέσει κατά 3 με 4 βαθμούς, αλλά στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά θα φτάσει έως τους 40 με 42 βαθμούς.
γ. Την Πέμπτη (11.7.2019) η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση στις περισσότερες περιοχές και δεν θα ξεπεράσει, στη βόρεια Ελλάδα τους 30 βαθμούς και στη νότια τους 32 με 33. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα η πολλή ζέστη θα υποχωρήσει την Παρασκευή (12.7.2019).
ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ που θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς βόρειους ανέμους (μπουρίνια) θα σημειωθούν από τις πρώτες βραδινές ώρες της Τετάρτης (10.7.2019) και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Πέμπτη (11.7.2019) στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα βορειότερα τμήματα του Αιγαίου.
- Conference League: Σοκ για την ΑΕΚ, γρήγορο γκολ η Τσέλιε (vid)
- LIVE: Ολυμπιακός – Μπασκόνια
- Συνελήφθησαν δύο άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου
- ΕΚΤ: Το εφιαλτικό σενάριο με πληθωρισμό που φτάνει στο 6,3% και ύφεση
- Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 3-0 σετ: Στον τελικό του Κυπέλλου οι «πράσινοι» μετά από 16 χρόνια
- Τζέιν Άντριους: Έμπιστη της Φέργκιουσον, στυγερή δολοφόνος με ρόπαλο κρίκετ


