Προθεσμία για Ματέο Γκαρσία από Λας Πάλμας
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca, η διοίκηση της Λας Πάλμας ενημέρωσε τον Ματέο Γκαρσία πως είναι ελεύθερος να φέρει πρόταση μέχρι την προσεχή Δευτέρα (08/07)
Την προσεχή Δευτέρα (08/07), η Λας Πάλμας ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα την βρει για δεύτερη σερί χρονιά στη Segunda Division.
Ο Ματέο Γκαρσία, που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν ως δανεικός στον Άρη, επέστρεψε στα Κανάρια Νησιά, αλλά το μέλλον του είναι μετέωρο!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μarca, οι διοικούντες την ισπανική ομάδα κατέστησαν σαφές στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό πως μπορεί να φέρει πρόταση μέχρι την προσεχή Δευτέρα προκειμένου να μην δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση της σεζόν.
Θυμίζουμε πως ο Άρης θα ήθελε να τον δει ξανά με τη φανέλα της ομάδας, ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι ο ΠΑΟΚ. Το «αγκάθι» είναι πως η Λας Πάλμας και δεν πέφτουν κάτω από το 1.500.000 ευρώ.
- Στράτος Τζώρτζογλου: «Με την Σοφία Μαριόλα χωρίσαμε, αλλά… δεν χωρίσαμε»
- NBA: Διέλυσαν τους Κλίπερς οι Μπουλς (138-110) – Διπλό στο Ντένβερ οι Λέικερς (107-115)
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Απολογείται σήμερα ο 44χρονος – «Δεν περίμενα να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο»
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία
- Η εμπειρία της κίνησης μέσω μιας γλυπτικής ως ενσώματης πράξης
