Γιάννης Σπάθας: Το αντίο στον θρυλικό κιθαρίστα
Ο θρυλικός κιθαρίστας, ο έλληνας Tζίμι Χέντριξ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές τους
Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος με τον θάνατο του Γιάννη Σπάθα.
Ο θρυλικός κιθαρίστας, ο έλληνας Tζίμι Χέντριξ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές τους.
Το ιδρυτικό μέλος των Socrates είχε καταφέρει να δημιουργήσει τον δικό του ήχο και κατά πολλούς ήταν ο καλύτερος έλληνας κιθαρίστας όλων των εποχών.
Εκτός από τους Socrates ο Σπάθας είχε γράψει μουσική για αρκετούς σημαντικούς δίσκους και είχε παίξει κιθάρα στα πιο εμβληματικά κομμάτια της ελληνικής δισκογραφίας.
Οι φίλοι του καλλιτέχνες τον αποχαιρέτησαν με συγκινητικό τρόπο, με λόγια αγάπης αλλά και θρυλικά τραγούδια.
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Δουδωνής: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση – «Έχετε εκμεταλλευτεί προς όφελός σας κάθε παθογένεια του κράτους»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]
- Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός 1-1: Ο Ζαρουρί απέδωσε δικαιοσύνη και… πρόκριση
- Β. Σπανάκης: Ενισχύουμε την αυτοδιοίκηση καθημερινά
- Ζελένσκι: Λέει ότι εξασφάλισε συμφωνίες για την ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας στο Νταβός




