Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιλή-Περού 0-3

Χιλή-Περού 0-3

Το φοβερό και τρομερό Περού διέλυσε την κάτοχο των δύο τελευταίων τροπαίων, Χιλή, με 3-0 και προκρίθηκε στον τελικό του Copa America 44 χρόνια μετά την τελευταία φορά, όπου περιμένει η Βραζιλία

Απίστευτα πράγματα από το Περού στα γήπεδα της Βραζιλίας. Οι παίκτες του Ρικάρντο Γκαρέκα σόκαραν του Χιλιανούς και τους έθεσαν εκτός τελικού μετά τη νίκη τους με 3-0.

Η αρχή έγινε με το γκολ του Φλόρες στο 21’, εκμεταλλευόμενος την ασίστ με το κεφάλι από τον Καρίγιο, ενώ στο 38’ ο Γιοτούν δεν άφησε ατιμώρητη την… έξοδο του Μεσολογγίου του Αρίας για το 2-0.

Η Χιλή όπως ήταν αναμενόμενο αντέδρασε. Ο Φουενσαλίδα όμως είδε τον Γκαγέσε να αποκρούει το δυνατό του σουτ στο 44’, ενώ στο 58’ ο Βάργκας με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των Περουβιανών. Ο Γιοτούν απάντησε στις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να κλειδώσει το ματς αστοχώντας για τους φιλοξενούμενους από πλεονεκτική θέση στο 60’.

Ευτυχώς για αυτόν και για όλους τους Περουβιανούς, ο Γκαγέσε σε μια εμφάνιση καριέρας δεν άφησε τους Χιλιανούς να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, λέγοντας «όχι» στις προσπάθειες των Βάργκας (77’) και Σάντσες (83’).

Το ματς «τελείωσε» ο έμπειρος Γκερέρο κάνοντας το 3-0 στο 90+1’, ενώ το κερασάκι στην τούρτα της επικής πρόκρισης έβαλε ο κίπερ Γκαγέσε αποκρούοντας στο 90+4’ πέναλτι αλά Πανένκα του Βάργκας.

Τελικό σκορ 3-0 και το Περού ζει το όνειρο του και βρίσκεται στον τελικό του Copa America μετά από 44 χρόνια, όπου το περιμένει η διοργανώτρια Βραζιλία.

https://www.youtube.com/watch?v=xQX5XtG6dLE&feature=youtu.be

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024