Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Σκέψεις για νέο συμβόλαιο στον Πέλκα

ΠΑΟΚ: Σκέψεις για νέο συμβόλαιο στον Πέλκα

Στον ΠΑΟΚ, έχουν αποφασίσει, όταν θα ξεμπερδέψουν με τις μεταγραφές να καλέσουν τον Δημήτρη Πέλκα για συζητήσεις για αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του.

Πέρσι, ο ΠΑΟΚ, είχε απορρίψει πρόταση από Τουρκία για τον Δημήτρη Πέλκα, δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο πως η διοίκηση πιστεύει πολύ στις ικανότητες του διεθνής ποδοσφαιριστή.

Από τότε μέχρι και σήμερα δεν παρουσιάστηκε κάποια σημαντική εξέλιξη. Μάλιστα υπήρξε και μια περίοδο που οι σχέσεις είχαν ψυχραθεί χωρίς όμως να κλονιστούν ιδιαίτερα. Στην ΠΑΕ δεν εγκατέλειψαν την υπόθεση, πατώντας πάνω στο νυν συμβόλαιο που έχει ο 25χρονος μεσοεπιθετικός μέχρι το 2021. Το προηγούμενο διάστημα έγινε συζήτηση στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ και αποφασίστηκε σύντομα να κληθεί ο ατζέντης του παίκτη για την έναρξη των συζητήσεων.

Με το υπάρχον συμβόλαιο οι ετήσιες απολαβές του Πέλκα φτάνουν περίπου τις 400.000 ευρώ. Ένα ποσό αρκετά χαμηλό από το μέσο όρο των παικτών πρώτης γραμμής του ΠΑΟΚ, σε σχέση με την ρήτρα που έχει και φτάνει τα 7,5 εκατ. ευρώ.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα ζητήσει 1 εκατ. ευρώ, από τον ΠΑΟΚ όμως δεν έχει αποφασισθεί τα χρήματα που θα προσφέρουν στον Πέλκα. Αν θα είναι διπλασιασμός των ετήσιων αποδοχών του ή θα πάνε στα χρήματα που θα ζητήσει ο ατζέντης τους. Το πότε θα γίνουν οι συζητήσεις είναι ένα θέμα καθώς αυτή τη στιγμή προέχουν άλλα θέματα πιο σοβαρά, όπως είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αλλά και ο ερχομός νέου προπονητή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024