Η Εθνική ανδρών στο βόλεϊ ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τη Ρουμανία, αυτή τη φορά εκτός έδρας και με 3-0 σετ. Σε συνδυασμό με την ήττα που υπέστη στην έδρα της με 3-2, η Ελλάδα έμεινε στη δεύτερη θέση του τουρνουά Silver European League.
Πρώτος σκόρερ για την Εθνική ήταν ο Ζουπάνι με 18 πόντους, ενώ είχε και τρία μπλοκ. Πρωταγωνιστές των Ρουμάνων ήταν οι Γκεοργκίτσα με 15 πόντους και Μπαλεάν με 14.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε αναλυτικά μέρες και ώρες των αγώνων των Game 1 και 2 των playoffs της Euroleague - Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός και αν περάσει από το play in ο Παναθηναϊκός