Πάρτι με… μολότοφ κατά αστυνομικών στον λόφο του Στρέφη
Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησε ομάδα νεαρών κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ το βράδυ της Παρασκευής στον λόφο του Στρέφη.
Επίθεση με βόμβες μολότοφ πραγματοποίησε ομάδα νεαρών κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ το βράδυ της Παρασκευής στον λόφο του Στρέφη.
Επίθεση
Διμοιρία των ΜΑΤ βρέθηκε για προληπτικούς λόγους στην περιοχή καθώς είχε εξαγγελθεί η διοργάνωση πάρτι από άτομα του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου.
Γύρω στις 21.30, νεαρά άτομα που προφανώς συμμετείχαν στη «γιορτή» επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς.
Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από την επίθεση ή συλλήψεις.
- Μαραθώνος: Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα
- Νέα Πέραμος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 27χρονο που δολοφονήθηκε
- Μάστιγα οι απάτες – Τι πρέπει να προσέχετε
- ΑΕΚ – Μαρούσι 83-74: Έβγαλε χαρακτήρα και «καθάρισε» η Ένωση
- Μαρία Καβογιάννη και Άννα Βίσση μαζί στη σκηνή – H ηθοποιός ερμήνευσε το «I Will Survive» με μπρίο και νάζι
- Κακοκαιρία: Ένας πυροσβέστης νεκρός από τις πλημμύρες στην Πορτογαλία – Νέες ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ισπανία
