
Οχημα χτύπησε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Χανίων – Ταλαιπωρία για επιβάτες
Αεροσκάφος Boeing 73Η της σκανδιναβικής εταιρείας SAS που προσγειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο αεροδρόμιο των Χανίων χτυπήθηκε από όχημα στήριξης εδάφους.
Αεροσκάφος Boeing 73Η της σκανδιναβικής εταιρείας SAS που προσγειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο αεροδρόμιο των Χανίων χτυπήθηκε από όχημα στήριξης εδάφους.
Χτυπήθηκε στην άτρακτο
Οπως μεταδίδει το flashnews.gr, το όχημα χτύπησε το αεροσκάφος στην άτρακτο με αποτέλεσμα να απαγορευτεί η αναχώρησή του για την εκτέλεση της προγραμματισμένης πτήσης, στις 19.30 με αριθμό SK7946 και προορισμό την Ουμέα της Σουηδίας.
Το σκάφος καθηλώθηκε στο έδαφος, όπως επίσης και οι επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με τη συγκεκριμένη πτήση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δρομολόγιο δεν θα εκτελεστεί απόψε και σήμερα αναμένεται να αφιχθεί άλλο αεροσκάφος το οποίο θα παραλάβει τους επιβάτες για τη Σουηδία.
- Ο Μικ Τζάγκερ έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο το 1976, σύμφωνα με τη νέα βιογραφία των Rolling Stones
- Χανιά: Η στιγμή που οδηγός ΙΧ χάνει τον έλεγχο και «καρφώνεται» σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Ρουμάνοι: «Κάνει σκέψεις αποχώρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου»
- «Εδώ βρίσκεται ο λόγος που έκανα ότι έκανα» – Τι γράφουν τα σημειώματα που άφησε ο 89χρονος που τραυμάτισε 5 άτομα
- Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Κοινότητα Αμπελώνα από τον Δήμο Πύργου
- Markos by Night: Το γέλιο επιστρέφει και αυτό το Σάββατο



