Η χρηματοδότηση και η σημασία του business plan για τον Βοτανικό
Τα δύο σημαντικά θέματα που θ’ απασχολήσουν όλες τις πλευρές για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, εφόσον ξεπεραστεί κάθε νομικό εμπόδιο
Ας υποθέσουμε ότι η Διπλή Ανάπλαση δεν έχει κανένα νομικό κώλυμα και είναι σε θέση να προχωρήσει. Με το γήπεδο μπάσκετ μέσα. Όπου κι αν δύναται να κατασκευαστεί αυτό.
Ένα γήπεδο, όμως, δεν είναι μόνο νόμοι. Υπάρχουν σημαντικά θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και θα πρέπει εκτός από τη πολιτεία και ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρος, αποφασισμένος και φυσικά ενωμένος. Για να χτιστεί και να λειτουργήσει χρειάζεται χρήμα. Δεν σημαίνει ότι αυτό θα είναι μόνο πηγή εσόδων. Θα έχει και έξοδα. Συντήρησης και φυσικά αποπληρωμής των κεφαλαίων. Είτε ιδιωτικών είτε τραπεζικών δανεισμών.
- Οι αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Στο κρεβάτι μου βάζω 10′, είμαι ηφαίστειο» (pics)
- Γιατί η Δυτική Ελλάδα δοκιμάζεται όλο και συχνότερα από ακραία φαινόμενα – Η επιστημονική εξήγηση
- Στα λευκά ντύθηκε η Νέα Υόρκη – Ίσως η ισχυρότερη χιονοθύελλα της τελευταίας δεκαετίας
- «Πετάει» για Γερμανία ο Ολυμπιακός (pics)
- Συντάξεις: Πότε θα δουν τα χρήματα οι δικαιούχοι
- Πάνοπλος ο Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν (pic)


