Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η άστατη ζωή, οι απιστίες και οι εξαρτήσεις
Ο ίδιος μίλησε για τον γάμο του με την Μαρία Μπακοδήμου, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και την εξάρτησή του από αλκοόλ και ναρκωτικά.
Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, γνωστός εκδότης αλλά και κριτής στο ριάλιτι My style rocls ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη.
Ο ίδιος μίλησε για τον γάμο του με την Μαρία Μπακοδήμου, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και την εξάρτησή του από αλκοόλ και ναρκωτικά.
«Έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία 10 ετών από έκρηξη σε εργατικό ατύχημα», είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως έμαθε το τραγικό αυτό νέο την επόμενη ημέρα από τους θείους του και ήταν πολύ μεγάλο το σοκ για εκείνον.
Όσον αφορά στο γάμο του με την Μαρία Μπακοδήμου ο ίδιος αποκάλυψε ότι ήταν άπιστος και δικαίωσε απόλυτα την παρουσιάστρια που θέλησε να χωρίσουν.
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του ότι για αρκετά χρόνια της ζωής του υπήρχε εξαρτημένος από ναρκωτικά και αλκοόλ και με πολύ κόπο κατάφερε σε ηλικία 40 ετών να αποτοξινωθεί ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε είχε «πιάσει πάτο».
- Την παραίτηση Καρυστιανού ζήτησε με email το ΔΣ του Συλλόγου Τεμπών
- Εξαφάνιση, δηλητήριο, προδοσία: Πενήντα χρόνια μετά το θάνατο της, η Άγκαθα Κρίστι είναι αίνιγμα
- Άγιος Δημήτριος: Αρχηγός ομάδας χούλιγκαν ο 39χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς – Είχε συλληφθεί για εγκληματική οργάνωση
- «Ναυάγησε» η συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό – Καταγγέλλουν την κυβέρνηση για απόπειρα διάσπασης
- Στο «κυνήγι» του Γιούργκεν Κλοπ
- Τέλος από τη Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο, αναλαμβάνει ο Αρμπελόα!






