Τροχαίο στο Κορωπί: Ανοιχτός ο δρόμος στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου
Άνοιξε ο δρόμος στο 28ο χλμ. της λεωφόρου Κορωπίου-Μακροπούλου, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε με βυτιοφόρο και φορτηγό το πρωί της Παρασκευής.
Άνοιξε ο δρόμος στο 28ο χλμ. της λεωφόρου Κορωπίου-Μακροπούλου, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε με βυτιοφόρο και φορτηγό το πρωί της Παρασκευής.
Ο δρόμος ήταν αποκλεισμένος καθώς μετά τη σύγκρουση σημειώθηκε διαρροή καυσίμων από το βυτιοφόρο.
Σύμφωνα με την Τροχαία, ο δρόμος δόθηκε σε κυκλοφορία το πρωί καθώς η πυροσβεστική ολοκλήρωσε την άντληση καυσίμων.
Υπενθυμίζεται ότι δύο από τους εμπλεκόμενους στη σύγκρουση του βυτιοφόρου με φορτηγό έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο τρίτος εμπλεκόμενος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο «Γεώργιος Γεννηματάς».
- Μπενίτεθ: « Η ποιότητα της Μπέτις έκανε τη διαφορά – Η τελική γεύση που μένει είναι ικανοποίηση»
- Οι «27» καλούν σε πάγωμα των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή και προστασία αμάχων – Δεν καταδικάζουν ΗΠΑ και Ισραήλ
- Προβλήματα από τον χιονιά στην ορεινή Αιτωλοακαρνανία – Απεγκλωβίστηκε λεωφορείο με μαθητές κοντά στο Λαμπίρι
- Europa League: Η Μπολόνια προκρίθηκε στα προημιτελικά από τον ιταλικό «εμφύλιο» (4-3 στην παράταση)
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Γιορτή σήμερα 20 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


