Άρης : To συγκινητικό βίντεο για τα εισιτήρια διαρκείας
Δείτε το εξαιρετική βίντεο της ΠΑΕ Άρης για τα διαρκείας της νέας περιόδου με πρωταγωνιστές έναν πατέρα και τον γιο του και φυσικά τον «ναό» των κίτρινων, το Κλεάνθης Βικελίδης
Τα διαρκείας της ΠΑΕ Άρης για την επόμενη σεζόν είναι στον «αέρα» (από την Παρασκευή 17/5) με τους κιτρινόμαυρους να τα «συνοδεύουν» με ένα εξαιρετικό βίντεο.
Με τα συνθήματα «Είναι αλλιώς όταν το ζεις» και «Together we rise» το βίντεο δείχνει ένα πατέρα με τον γιο του που ζουν όλη την «ιεροτελεστία» του να πηγαίνεις στο γήπεδο.
Φυσικά τους δείχνει πως απολαμβάνουν την κάθε στιγμή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, παρακινώντας κάθε οπαδό του Άρη να προμηθευτεί ένα εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.