
Τίμησε τον αγωνιστή Μανώλη Γλέζο η Ρωσία
Ο ρώσος πρέσβης επισκέφθηκε τον εμφανώς καταβεβλημένο Μανώλη Γλέζο, στο πλαίσιο της 74ης επετείου από τη Μεγάλη Νίκη στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Τον πρέσβη της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ υποδέχθηκε τη Δευτέρα 13 Μαΐου ο αγωνιστής Μανώλης Γλέζος, με την ευκαιρία της 74ης επετείου από τη Μεγάλη Νίκη στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η πρεσβεία της Ρωσίας, ο κ. Μάσλοβ επισκέφθηκε τον εμφανώς καταβεβλημένο Μανώλη Γλέζο, έναν «θρυλικό Ήρωα της Ελληνικής Αντιφασιστικής Αντίστασης και κάτοχο του Διεθνούς Βραβείου Λένιν «Για την ενίσχυση της ειρήνης μεταξύ των λαών» (1963)».
Ο κ. Μάσλοβ συνεχάρη τον κ. Γλέζο για την 74η επέτειο της Μεγάλης Νίκης, και του επέδωσε ένα γραμματόσημο των Ταχυδρομείων της ΕΣΣΔ του 1959 με το πορτρέτο του και την επιγραφή «Ελευθερία στον Ήρωα του Ελληνικού Λαού Μανώλη Γλέζο!».
Ο Α.Μάσλοβ συνεχάρη τον Μ.Γλέζο για την 74η επέτειο της Μεγάλης Νίκης και του επέδωσε το γραμματόσημο του 1959 των Ταχυδρομείων της ΕΣΣΔ με το πορτρέτο του και την επιγραφή "Ελευθερία στον Ήρωα του Ελληνικού Λαού Μανώλη Γλέζο! pic.twitter.com/gulvI5buma
— Rus Embassy, Greece (@RFEmbassyGr) May 14, 2019
Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από πηγές της ρωσικής πρεσβείας, οι δύο άνδρες συζήτησαν τα επίκαιρα θέματα των ρωσοελληνικών σχέσεων.
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου



