Πρωτιά για τρεις
Μάχη μέχρι το τέλος έγινε στην Αγγλία για την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ με τρεις παίκτες να τερματίζουν στην κορυφή
Οι Μοχάμεντ Σαλάχ (Λίβερπουλ), Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Άρσεναλ) και Σαντιό Μανέ (Λίβερπουλ) θα μοιραστούν το χρυσό παπούτσι καθώς πέτυχαν και οι τρεις από 22 γκολ φέτος στην Premier League!
Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι τα αστέρια των Λίβερπουλ και Άρσεναλ είναι αφρικάνικης καταγωγής. Συγκεκριμένα, ο Σαλάχ είναι Αιγύπτιος, ο συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Μανέ είναι Σενεγαλέζος, ενώ ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ είναι Γκαμπονέζος!
Η… τετραπλή ισοβαθμία αποφεύχθηκε μόλις για ένα γκολ καθώς ο Αργεντινός στράικερ της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι Σέρχιο Αγκουέρο τελείωσε τη σεζόν με 21 γκολ ενώ την κορυφαία πεντάδα των πρώτων σκόρερ κλείνει ένα Άγγλος, ο Τζίμι Βάρντι της Λέστερ.
- Το πικρό χαμόγελο των αξολότλ: Θεότητα Αζτέκων, megastar στα social media, μασκότ στο Μουντιάλ, υπό εξαφάνιση στη φύση
- Βρέθηκαν τα προσωπικά δεδομένα σας στο Dark Web; – Τι να κάνετε
- Ριφάτ αλ Άσαντ: Πέθανε ο αδερφός του πρώην προέδρου της Συρίας – Γνωστός ως «Χαπάπης της Χάμα»
- Παρωδία το σεμινάριο των διαιτητών της Super League
- LIVE: Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- LIVE: Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης

