Ερντογάν: Η Ευρώπη βρίσκεται σε ειρήνη χάρη στην Τουρκία
Η Ευρώπη χρωστάει στην Τουρκία, διότι φιλοξενεί 4 εκατομμύρια πρόσφυγες, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η Ευρώπη χρωστάει στην Τουρκία, διότι φιλοξενεί 4 εκατομμύρια πρόσφυγες, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Εάν οι ευρωπαϊκές χώρες ζουν εν ειρήνη σήμερα, αυτό συμβαίνει χάρη στην Τουρκία, που φιλοξενεί 4 εκατομμύρια πρόσφυγες» είπε ο Τούρκος πρόεδρος σε μια ομιλία που εκφώνησε στο Συνεδριακό Κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου παρέστη σε ένα συνέδριο για την καινοτομία.
Υπογραμμίζοντας ότι η Τουρκία δεν κατάφερε να βρει επαρκή στήριξη στις προσπάθειές της να αποκατασταθεί η ασφάλεια στη Συρία, ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει καμία απειλή εναντίον της στη Συρία.
Τόνισε, επιπλέον, ότι η χώρα του θα συνεχίσει να μάχεται εωσότου όλη η συριακή επικράτεια παραδοθεί στους πραγματικούς ιδιοκτήτες της, τον συριακό λαό.
«Οποιαδήποτε οικονομική και πολιτική ενέργεια σε βάρος της ανεξαρτησίας της χώρας μας είναι καταδικασμένη να αποτύχει» επισήμανε ο Τούρκος πρόεδρος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- Anadolu
- Super League 2: Μόνη πρώτη στην κορυφή η Καλαμάτα (3-0), απώλεια για τον Πανιώνιο (0-0)
- «Τον κοπάνησα με ένα τηγάνι»: Η μητέρα της 25χρονης ΑμεΑ περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε την Κυψέλη
- Αίγιο: Άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον τεσσάρων ανηλίκων – «Το έκανε πισώπλατα»
- Παραίτηση-βόμβα εφέτη: «Αρνούμαι να υπηρετώ μια Δικαιοσύνη που νοσεί»
- «Σαγράδα Φαμίλια, 172, 5 μ., 144 χρόνια μετά» – Ο Όργουελ ήθελε να ανατιναχθεί, τώρα μπήκε το τελευταίο κομμάτι
- LIVE: Τσέλσι – Μπέρνλι



