«Διπρόσωπος» ο καιρός την Πέμπτη – Δείτε πού θα έχει ήλιο και πού θα βρέξει
Αστατος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη καθώς στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα...
Αστατος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη καθώς στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία θα βελτιωθεί ο καιρός.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές στα ηπειρωτικά ορεινά, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κατά τόπους στα δυτικά, τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 3-5 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη τοπικά θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.
Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:
Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι, κυρίως στα γύρω ορεινά.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία και Θράκη
Καιρός: Στη Δυτική Μακεδονία αραιές νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και βελτίωση από αργά το απόγευμα.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και στην Κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Δυτικοί, βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ και σταδιακά τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.
Ανεμοι: Δυτικοί, βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες και Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης, όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι και βαθμιαία βελτίωση.
Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
- Νεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα σε καμπίνα πλοίου – Έδεσε εκτάκτως στο λιμάνι του Λαυρίου
- Σανταντέρ – Μπαρτσελόνα 0-2: Δυσκολεύτηκαν αλλά προκρίθηκαν στους «8» του Copa Del Rey οι «Μπλαουγκράνα»
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 16.01.2026]
- Κόμο – Μίλαν 1-3: Νίκη με ανατροπή και με υπογραφή Ραμπιό
- Ιαπωνία: Η πρωθυπουργός Τακαΐτσι έχοντας φτάσει στο ζενίθ της δημοτικότητάς της είναι έτοιμη για πρόωρες εκλογές


