
Η Λάουρα Νάργες πιο σέξι από ποτέ στο Ντουμπάι
Την μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων διάλεξε η παρουσιάστρια για τις διακοπές της
Η γλυκιά παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και κάθε της post γίνεται είδηση! Είτε αλλάζει χρώμα μαλλιών, είτε εξομολογείται το νέο της πάθος για το βόλεϊ, η Λάουρα έχει πιστούς οπαδούς που την στηρίζουν σταθερά.
Η πρώην χορεύτρια λοιπόν έκανε ένα μακρινό ταξίδι και ξέκλεψε χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στο μακρινό Ντουμπάι! Ο δημοφιλής προορισμός ήταν μέσα στην λίστα της για πολύ καιρό και ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα βολτάρει στους καυτούς αμμόλοφους των Εμιράτων!
«Τι μπορούμε να κάνουμε για να έρχομαι εδώ έστω και μία φορά το μήνα;» έγραψε με διάθεση χιούμορ η παρουσιάστρια δείχνοντας τον θαυμασμό της για τον εξωτικό αυτό προορισμό.
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
- Ισοπαλία στο Σίτι Γκράουντ (1-1), στη ζώνη του υποβιβασμού η Τότεναμ (0-1)
- Θριάσιο: Πτώση τμήματος της οροφής σε θάλαμο ασθενών της ψυχιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο
- Σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα: Αυτοκίνητο εκσφενδόνισε μοτοσικλετιστή και τον παράτησε αβοήθητο στο δρόμο
- Τρένο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο λίγο πριν την Ανάσταση – Ταλαιπωρία για του επιβάτες του «Λάρισα – Θεσσαλονίκη»





