Αφιέρωμα της Corriere στον ΠΑΟΚ
Θέμα στη γνωστή ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» έγινε ο ΠΑΟΚ με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος - «Η Αθήνα δεν είναι πια η πρωτεύουσα του ελληνικού ποδοσφαίρου» αναφέρει το δημοσίευμα
Εκτενή αναφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ έκανε η γνωστή ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport». Οι γείτονες σχολιάζουν την εντυπωσιακή πορεία του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα και το αήττητο το οποίο έχει. αλλά και στο τεχνικό τιμ που εκτός Ράζβαν Λουτσέσκου υπάρχουν και αρκετοί Iταλοί.
Αναφορά γίνεται επίσης και στον Δημήτρη Πέλκα, που εκπλήρωσε το παιδικό του όνειρο, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι Ιταλοί, αλλά και στους παίκτες-κλειδιά που ξεχώρισαν με την παρουσία τους την φετινή σεζόν.
«Η Αθήνα δεν είναι πλέον η πρωτεύουσα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετά από 30 και… χρόνια, κατά την διάρκεια των οποίων, οι κατακτητές του τίτλου ήταν πάντα οι ίδιοι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, η μοτονία διεκόπη από τον ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του τίτλου», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Ιταλοί.
- Τούρκος αξιωματούχος: Ο πύραυλος δεν είχε στόχο την Τουρκία, πιστεύουμε ότι στόχευε βάση στην Κύπρο
- Οριστικά χωρίς οπαδούς στο Άνφιλντ η Γαλατασαράι κόντρα στη Λίβερπουλ
- Δολοφόνησαν την κομμουνίστρια, φεμινίστρια Γιανάρ Μοχάμεντ στο Ιράκ – Δεν έχει αναλάβει κανείς ευθύνη
- Γερμανία: Δεν σχεδιάζει να στείλει στρατιωτική υποστήριξη στην Κύπρο – Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει «ανά πάσα στιγμή»
- Εκτακτες οδηγίες στη Κύπρο: Αποστολή SMS στις 7 το απόγευμα – Τα μέτρα αυτοπροστασίας σε περίπτωση ανάγκης
- Η στιγμή που η Χεζμπολάχ πλήττει ισραηλινό τανκ Merkava στον νότιο Λίβανο


