Αφιέρωμα της Corriere στον ΠΑΟΚ
Θέμα στη γνωστή ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» έγινε ο ΠΑΟΚ με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος - «Η Αθήνα δεν είναι πια η πρωτεύουσα του ελληνικού ποδοσφαίρου» αναφέρει το δημοσίευμα
Εκτενή αναφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ έκανε η γνωστή ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport». Οι γείτονες σχολιάζουν την εντυπωσιακή πορεία του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα και το αήττητο το οποίο έχει. αλλά και στο τεχνικό τιμ που εκτός Ράζβαν Λουτσέσκου υπάρχουν και αρκετοί Iταλοί.
Αναφορά γίνεται επίσης και στον Δημήτρη Πέλκα, που εκπλήρωσε το παιδικό του όνειρο, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν οι Ιταλοί, αλλά και στους παίκτες-κλειδιά που ξεχώρισαν με την παρουσία τους την φετινή σεζόν.
«Η Αθήνα δεν είναι πλέον η πρωτεύουσα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετά από 30 και… χρόνια, κατά την διάρκεια των οποίων, οι κατακτητές του τίτλου ήταν πάντα οι ίδιοι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, η μοτονία διεκόπη από τον ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του τίτλου», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Ιταλοί.
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταϋγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες
- Ψυχομαγεία, Ταρώ και Θάνατος – Ο Αλεχάντρο Χοντορόφσκι είναι έτοιμος να πεθάνει με έναν «μεγάλο οργασμό»
- Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Το γκολ του Μπλανκ έκρινε τον αγώνα
- Συρία: Στην κομβική πόλη Ράκα εισέβαλε ο κυβερνητικός στρατός – Μάχες με τους Κούρδους, ποιος ελέγχει τι
- Η ΑΙ μπορεί να προκαλέσει «μαζική ανεργία» στο Λονδίνο

