ΝΔ: Στην καταστροφή η ΔΕΗ με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης
Ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει πίσω του μία «ωρολογιακή βόμβα» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη
Ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει πίσω του μία «ωρολογιακή βόμβα» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, αναφερόμενη στις ισχυρές απώλειες που κατέγραψε η ΔΕΗ.
«Η ΔΕΗ οδηγείται στην καταστροφή με απόλυτη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα την παρέλαβε με 90 εκατομμύρια κέρδη και την παραδίδει με 900 εκατομμύρια ζημιές» αναφέρει η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.
«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, αφήνει πίσω του μια ωρολογιακή βόμβα στη μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας. Οι πολίτες να είναι βέβαιοι ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν» καταλήγει.
- Ο Άρης ψάχνεται για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς (pic)
- Ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά ακίνητα – «Πρωταθλητές» τα πράσινα γραφεία
- Αρκάς: Η καλημέρα του Σαββάτου
- Αλλάζει ο έρωτας με τα χρόνια;
- Επίθεση από τους Χούθι λέει ότι δέχτηκε το Ισραήλ – Το Ιράν υπόσχεται απάντηση στις επιθέσεις σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του
- Μισθοί: Οι πέντε κλάδοι με μέση αμοιβή άνω των 2.000 ευρώ





