Κρήτη: Τέλος οι έρευνες για τον 64χρονο Πολωνό περιηγητή
Τερματίστηκαν οι έρευνες για τον 64χρονο περιηγητή από την Πολωνία
Τερματίστηκαν οι έρευνες για τον 64χρονο περιηγητή από την Πολωνία. Τον αναζητούσαν για μέρες, κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω του δύσβατου της περιοχής όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα.
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΛ.ΑΣ από τις 14 Απριλίου «χτένιζαν» την ευρύτερη περιοχή από τη Σούγια μέχρι και τα Σφακιά αναζητώντας τον 64χρονο Πολωνό περιηγητή που χάθηκε στις 13 Απριλίου.
Επίσημα οι έρευνες των σωστικών συνεργείων τερματίστηκαν στις 8:30 χθες το βράδυ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αναχώρησε από την Κρήτη και η κόρη του αγνοούμενου Αντρέι Βέμπερ, επιστρέφοντας στην πατρίδα της.
Υπενθυμίζεται, όπως αναφέρει το cretapost.gr πως ο έμπειρος περιηγητής και ορειβάτης από την Πολωνία είχε έρθει στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές. Την τελευταία φορά που είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την οικογένεια του είχε αναφέρει ότι βρισκόταν στη Σούγια και είχε πρόθεση να επισκεφθεί τη Γαύδο. Ωστόσο, όταν έφτασε η στιγμή της προγραμματισμένης επιστροφής του στην Κρακοβία, δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο αεροπλάνο που θα τον έφερνε πίσω στην οικογένειά του.
Για την εξαφάνιση του Βέμπερ είχε ενημερωθεί και η πρεσβεία της Πολωνίας στη χώρα μας και άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα.
- Βρετανία: Δεν θα δικαστεί ξανά ο Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση – Ηρθε σε συμφωνία με τους ενάγοντες
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ



