Ν. Κορέα: 42χρονος έβαλε φωτιά στο σπίτι του και σκότωσε 5 ανθρώπους
Μεταξύ των νεκρών βρίσκεται και ένα 12χρονο κοριτσάκι.
Η αστυνομία της Νότιας Κορέας συνέλαβε έναν 42χρονο, ο οποίος έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια μαχαίρωσε μέχρι θανάτου πέντε ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και ένα κορίτσι 12 ετών, που προσπαθούσαν να γλιτώσουν από τις φλόγες.
Ο άνδρας έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του στην πόλη Τζιντζού, νοτιοανατολικά της Σεούλ, και στη συνέχεια επιτέθηκε σε άλλους κατοίκους του κτιρίου, οι οποίοι κατέβαιναν από τις σκάλες για να γλιτώσουν, διευκρίνισε πηγή της αστυνομίας στο Reuters.
Μεταξύ των 5 νεκρών είναι και ένα κορίτσι 12 ετών, ενώ υπάρχουν και 13 τραυματίες.
Ο 42χρονος Νοτιοκορεάτης δήλωσε ότι οι πράξεις του οφείλονται στο γεγονός ότι ήταν απλήρωτος για καιρό, σύμφωνα την ίδια πηγή από την αστυνομία.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Σκότωσε τη σύζυγό του, πυροβόλησε την κόρη του και αυτοκτόνησε επειδή διαφώνησαν για την τηλεόραση
- Όταν οι 3 «εκλεκτοί» των Λανουά, Βαλέρι κάνουν λάθη
- Κόσοβο: Βουλευτικές εκλογές την Κυριακή – Αναζητείται έξοδος από την πολιτική κρίση
- Επιχείρηση «διαίρει και βασίλευε» από την κυβέρνηση με τη συνδρομή ημετέρων στα μπλόκα και στα Μέσα – «18» που λειτουργούν διασπαστικά – Σηκώνουν το γάντι οι αγρότες
- LIVE: Λίβερπουλ – Γουλβς
- LIVE: Άρσεναλ – Μπράιτον


