Η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στο Επιμελητήριο στην Κατερίνη με ομιλητές τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη ήταν επεισοδιακή καθώς έγιναν αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών από κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί και διατράνωναν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών
Αντιμέτωπος με οργισμένες αντιδράσεις κατοίκων με αιχμή το Μακεδονικό ήρθε τόσο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης όσο και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης.
Η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας στο Επιμελητήριο στην Κατερίνη με ομιλητές τους υποψηφίους ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη ήταν επεισοδιακή καθώς έγιναν αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών από κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί και διατράνωναν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Προδότες», «η Μακεδονία είναι ελληνική», «ξεφτιλισμένοι» ήταν μερικά από όσα φώναξαν κάτοικοι με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ένταση επικράτησε και με διαδηλωτές κατά την είσοδο του Κώστα Αρβανίτη στο κτίριο καθώς ο υποψήφιος ευρωβουλευτής που τα… άκουσε από τους διαδηλωτές, κάποια στιγμή, έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να τους βιντεοσκοπεί.
Λίγη ώρα αργότερα, ο Κώστας Αρβανίτης απάντησε στους διαδηλωτές γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο facebook ότι «ο φασισμός και ο τραμπουκισμός δεν πέρασαν».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας