Ατλέτικο Μαδρίτης : Πόσο κόστισαν τα «γαλλικά» του Ντιέγκο Κόστα
Τιμωρία 8 αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Ντιέγκο Κόστα για την υβριστική επίθεση στον διαιτητή Χιλ Μανθάνο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Βαριά η «καμπάνα» για τον Ντιέγκο Κόστα που είχε ξεφύγει κατά τη διάρκεια του αγώνα Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης βρίζοντας χυδαία τον διαιτητή Χιλ Μανθάνο και τη μητέρα του.
Ο Ισπανός αντίκρισε κατευθείαν την κόκκινη κάρτα, όμως είχε γίνει από νωρίς γνωστό πως θα του επιβληθεί ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία. Τελικά, τα δημοσιεύματα επιβεβαιώθηκαν, με τον 30χρονο να τιμωρείται με βαριά «καμπάνα» 8 αγωνιστικών.
Βάσει αυτού, ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στη La Liga (απομένουν επτά αγωνιστικές), ενώ θα απουσιάσει και από το πρώτο ματς της επόμενης περιόδου.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο Κόστα δεν τιμωρήθηκε μόνο για τα… λόγια του προς τον Μανθάνο, αλλά και για την κίνησή του να τον πιάσει από τα χέρια προκειμένου να μην δεχθεί κίτρινη.
- Λευκός Οίκος: Η επιχείρηση στη Βενεζουέλα έδωσε ένα μήνυμα στον κόσμο για την ισχύ των ΗΠΑ
- Ποινική έρευνα διέταξε η Eισαγγελία για τις δηλώσεις Βαρουφάκη που μιλά για χρήση ναρκωτικών
- Η Universal Music Group συμμαχεί με τη NVIDIA για να βάλει φρένο στην «AI σαβούρα»
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση έχει οδηγήσει τις λαϊκές αγορές στο αδιέξοδο και την απόγνωση
- Με εκλεκτή παρέα ο Μαδούρο στη διαβόητη φυλακή του Μπρούκλιν – Μαντζιόνε και Diddy ανάμεσα στους κρατούμενους
- Έτσι κάνει ο αρχηγός του Ολυμπιακού


