Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για το Λάρισα – ΠΑΟΚ
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Λάρισα
H ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να μη δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τη μεταξύ τους αναμέτρηση την Κυριακή (14/4, 19:00) και όπως αναμενόταν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευσε την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Δικεφάλου.
Όπως σημειώνεται στην απόφαση απαγορεύεται «…η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΛ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14.04.2019 και ώρα 19:00 στο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».
- Ονδούρα: Βουλευτής τραυματίζεται από εκρηκτικό μηχανισμό που ερρίφθη εναντίον της έξω από το Κογκρέσο
- Βόρεια Κορέα: Αέναη υποστήριξη στον Πούτιν υπόσχεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]


