Πάτρα: Κοριτσάκι έπαθε εγκαύματα από κερί – Χωρίς ρεύμα ζει η οικογένεια
Το κομμένο ρεύμα σε μια μονογονεϊκή οικογένεια με 4 ανήλικα παιδιά και τα κεριά που χρησιμοποιούσαν είχαν σαν αποτέλεσμα ένα μικρό κοριτσάκι να καεί στην κοιλία.
Το κομμένο ρεύμα σε μια μονογονεϊκή οικογένεια με 4 ανήλικα παιδιά και τα κεριά που χρησιμοποιούσαν είχαν σαν αποτέλεσμα ένα μικρό κοριτσάκι να καεί στην κοιλία.
Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο αντιδήμαρχος Πατρέων μιλώντας στην στην εκπομπή «Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο» στο Ράδιο Γάμμα. Το περιστατικό αυτό συνέβη μόλις τρία εικοσιτετράωρα μετά τις αναφορές για διακοπή του ρεύματος σε τετραμελή οικογένεια πατρινών εκ των οποίων τα δύο άτομα είναι τετραπληγικά και ένα ακόμα αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με τον κ. Πελεκούδα πριν από λίγες ημέρες η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, βυθίζοντας επί ημέρες στο σκοτάδι τη συγκεκριμένη οικογένεια. Για να βλέπει χρησιμοποιούσε μεγάλα κεριά με αποτέλεσμα να καεί στην κοιλιακή χώρα ανήλικο κοριτσάκι, όπως αναφέρει το patrasevents.
Ο αντιδήμαρχος έκανε λόγο για απίστευτες σκηνές σε ότι αφορά τις συνθήκες διαβίωσης πολλών οικογενειών χωρίς ρεύμα, καταστάσεις που φανερώνουν την ενεργειακή φτώχεια στην περιοχή.
- Σημανδράκος: Ολοι οι υπουργοί ήξεραν για τα αιγοπρόβατα στην Κρήτη ζητούσαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα στοιχεία
- Η Εθνική αναχώρησε για το Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου με ελπίδες για μετάλλια
- ΠΑΣΟΚ: Μετά την κατάθεση Σημανδράκου, θα συνεχίσει η κυβέρνηση να καλύπτει τον Αυγενάκη;
- «Βόμβα» Κοβέσι από το Ευρωκοινοβούλιο: «Υπάρχουν κι άλλες υποθέσεις ΟΠΕΚΕΠΕ»
- «Γ@μημένοι απατεώνες»: Χάρι και Μέγκαν στα αζήτητα – Οι προδοσίες, η ρήξη με Netflix και Spotify
- Τρεις εφαρμογές για απαγόρευση καπνού και αλκοόλ στους ανηλίκους από 16 Απριλίου





