Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της όγδοης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της σειράς – φαινόμενο, συναντήθηκαν σε μία λαμπερή βραδιά στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης, στην ειδική πρεμιέρα που διοργάνωσε το HBO.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης, το αμερικανικό δίκτυο στο οποίο προβάλλεται το Game of Thrones, πραγματοποίησε μια μεγάλη πρεμιέρα στηn Νέα Υόρκη για τον κύκλο επεισοδίων, που θα ρίξει τίτλους τέλους στην επιτυχημένη και πολυβραβευμένη τηλεοπτική σειρά.

Αγαπημένοι πρωταγωνιστές του Game of Thrones, από την Εμίλια Κλαρκ και τον Κιτ Χάρινγκτον, μέχρι την Σόφι Τέρνερ και την Μέισι Γούιλιαμς, έδωσαν το δικό τους «παρών» σε αυτή την Game of Thrones βραδιά, ενώ οι εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί χάρισαν την απαραίτητη λάμψη, που απαιτούσε η περίσταση.

Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Game οf Thrones:

c

Ματώνοντας για το θρόνο

Και μπορεί η συναισθηματική φόρτιση για τους θαυμαστές του Game of Thrones  να είναι μεγάλη ενόψει του μεγάλου φινάλε, ωστόσο οι παραγωγοί της σειράς φροντίζουν πάντα να κρατούν το κοινό τους σε εγρήγορση.

Τα τρία νέα βίντεο που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα στα social media της σειράς, είναι το τελευταίο «τυράκι» που χάρισαν σε όλους τους GoT fans, που ανυπομονούν να παρακολουθήσουν την τύχη των αγαπημένων τους χαρακτήρων στις οθόνες τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος κύκλος επεισοδίων Game of Thrones κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.